http://100procenta.info 

Онлайн изданието „100%“ е във виртуалното пространство от края на август 2012 г. Категориите, които характеризират изданието са „МИСТИЧНИ“, „ЕМОЦИОНАЛНИ“, „КРАСИВИ“, „ТАЛАНТЛИВИ“, „ЗДРАВОСЛОВНИ“, „КУЛИНАРНИ“, “ДОМ“, „ОЩЕ“, „КЛЮКИ“. Насочеността е житейска – всичко за и от живота, но сами по себе си тези категории предопределиха повечето от потребителите на уеб сайта да са жени.

Основният трафик се генерира от търсачката „Гугъл“. С от 200 до 300% се увеличава трафикът, когато е публикувана статия, адекватна към предстоящи празници или събития. Например, статия със заглавие „Подаръци за 8 март“ рязко увеличава посещаемостта на онлайн изданието ден след публикуването й с около 200%.

„100%“ е подходящо онлайн списание за публикуване на ПР статии, спонсориране на публикации, банер реклама. PR на Гугъл към март 2013 г. е 2. Тенденцията е увеличение на дневните уникални посещения.

За рубриките: в „Мистични“ се публикуват статии, свързани с астрология, самоусъвършенстване, хороскопи, ритуали, философии и всичко, свързано с мистичността. „Емоционални“ предлага поглед към чувствата. „Красиви“ е категория за всичко, свързано с външния вид. „Талантливи“ е рубриката, представяща занаятите или ръчно изработени вещи. „Кулинарни“ обединява всичко, свързано с кухнята – готвене, хранене, стоки и услуги. „Дом“ – обзавеждане, ремонти, битова техника, цветя, градина и всичко, свързано с дома. „Различни“ е виртуалното пространство за всичко останало.

Разликата от останалите интернет издания с  женска/житейска насоченост? Сайтът публикува лични мнения, впечатления и опит. Отворен е за всеки човек, който иска да сподели това, което го вълнува по съответните обособени категории. Потребителите участват и като автори. Почти цялата информация в сайта е от споделен личен опит на редакторите, читатели и приятели.