понеделник, октомври 26, 2020

BTA: Певицата Шаная Туейн отбелязва 25 години от създаването на албума, който я направи звезда

BTA: Певицата Шаная Туейн отбелязва 25 години от създаването на албума, който я направи звезда

Шаная Туейн отбелязва 25-годишнината от излизането на албума, който не само я превърна от бореща се да пробие канадска певица и авторка на песни в световна звезда, но и промени кънтри музиката за години напред, предаде Асошиейтед прес. Туейн ще отбележи годишнината от излизането на албума си "The Woman in Me”, издавайки в петък луксозна ремастерирана версия, включваща 12-те оригинални песни, ремикси, изпълнения на живо от шоуто й в Лас Вегас и ранни записи на парчетата.
Дебютният й албум "Shania Twain" от 1993 г., в който канадската изпълнителка няма голямо участие като автор на песните, се проваля в чартовете. Животът на Шаная Туейн обаче се променя с излизането на втория й албум "The Woman in Me" през 1995 г.
"Бях бедно дете, а по-късно борещ се да пробие артист, докато това не се случи и не промени живота и кариерата ми", споделя Туейн в интервю за агенцията от дома си в Швейцария.
След провала на дебютния й албум, Шаная Туейн среща рок продуцента и автор на песни Робърт "Мът" Ланг, за когото се омъжва през 1993 г. Ланг е най-известен с хитови песни и албуми за групи като Ей Си/Ди Си и "Деф лепард". Продуцентът първи разпознава, че Шаная има отличителен глас като автор на песни, който другите са пренебрегнали.
Парчета като "Any Man of Mine", което става първият кънтри хит на Шаная Туейн и първата й песен, преминала в поп чартовете, разкрива нейната дръзка, флиртуваща и уверена страна. Успехът на Туейн в различните жанрове, базиран върху собственото й авторство на песни, се затвърждава с третия й и най-популярен албум "Come On Over".
Видео: Асошиейтед прес.
Материалът може да се види и в сайта на БТА:
http://www.bta.bg/bg/video/show/id/0_9dqhf2cm
Това съдържание е обект на авторски права. Запитвания относно неговото използване: +359 02/92 62 252; marketing@bta.bg

Още...

Bridgestone лансира мотоциклетните гуми Battlax Sport Touring T32 и T32GT, поставяйки нов еталон в категорията

• Battlax Sport Touring T32 прилага най-съвременната технология Pulse Groove Pattern на Bridgestone за подобрено цялостно представяне на мокри настилки. • Bridgestone Battlax Sport Touring...

Алкохол за вкъщи онлайн: Как качественото червено вино помага на здравето?

Българското качествено червено вино е и удоволствие,  и цяр Знаете, червеното вино изкарва токсините от организма. При умерена употреба, например на качествено МЕРЛО, получаваме и...

РЕКЛАМА

Връчиха 15 златни статуетки на Черноморските лидери в бизнеса и туризма

Шестото издание на Морските Оскари отличи героите в ковид-кризата 15 златни статуетки отличиха постиженията на бизнеса и туризма по родното Черноморие снощи на сцената на...
- реклама -