Vogue Club покани Playboy на мръсни приказки с Glenfiddich

Топ модели на Playboy и звездите на “Пощенска кутия за приказки” препълниха Vogue Club във Варна и накараха хората да забравят паниката си от вируси

Vogue Club Варна се оказа тесен за феновете на “Playboy приказки” на 28 февруари. Най-актуалният клуб в морската ни столица успя да накара повече от 600 души да забравят за световната паника около Коронавирус, за да се посмеят на воля в красивата компания на най-сексапилните жени в България.

Звездите от кориците на Мъжката Библия Анна-Мария Чернева, Вероника Илиева и Натали Найденова се качиха на сцената на препълнения Vogue Club Варна заедно с актьорите Ники Станоев, Бойко Кръстанов, журналиста Камен Алипиев-Кедъра, певицата Елена Брусарска и главния редактор на Playboy Любен Дилов-син, за да представят за пръв път във Варна култовите “Playboy приказки”, които вече са едно от най-желаните и посещавани събития в страната ни.

В четенето на забавните и секси истории, се включи и ослепителната Елена Брусарска. Гласовитата певица изненада гостите с няколко от песните си, но понеже беше дебютантка на “мръсните четения”, самата тя така заразително се смееше на собствения си текст, че предизвика истинска еуфория в публиката, която избухваше още преди да е чула следващото изречение.

Главният редактор на Playboy, Любен Дилов-син, пък покани най-смелите фенове на мръсните истории да се качат на сцената и да разкажат любимите си вицове за пораснали. Най-добрите истории получиха награди от Playboy и уиски Glenfiddich.

След четенето, цялата компания на “Плейбой приказки за лека нощ” купонясва до сутринта във Vogue Club Варна.

Playboy ще бъде отново във Варна на 27 март, но този път за едно от най-горещите събития тази пролет – провокативният спектакъл на топмоделите “Love Undercover”, който е най-очакваното и любимо събитие за всички топ заведения из цялата страна.

Playboy вече обяви кастинга си за конкурса Playmate Of The Year 2020. Дамите, които искат да сбъднат мечтата си и да изживеят своята приказка, а с това да станат част от най-вкусната и печеливша част от шоубизнеса, могат да се регистрират на www.playboy.bg/casting

Събитието се проведе с подкрепата на:
Продуцент: DSG Productions
Домакини: Vogue Club Варна
Снимки: Vogue Club Варна
Транспорт: Dirent

Start typing and press Enter to search