От спиращи дъха облекла до атрактивна шоу програма, на последната вечер от Sofia Fashion Week със сигурнст не й липсваше нищо, дори и любимото телевизионно дуо – Зуека и Рачков

Над 1000 души, VIP гости, известни личности от модния и шоубизнес на страната показаха перфектна визия на червения килим на Гала вечерта на Sofia Fashion Week SS 2019

- Advertisement -

Начало на вечерта поставиха талантливите танцьори от балет Megami, които заслужено се насладиха на овациите на публиката.

Модните дефилета стартираха с креативния дизайнер Стоян Радичев. С нестандартните си модели, изпипани до последния детайл, той за пореден път показа, че може да накара всяка дама да се чувства не само като най-красивата булка, но и като същинска принцеса.

Вечерта продължи с шоу, подготвено от Carducci, началото на което бе поверено на любимото телевизионно дуо – Зуека и Рачков. Двамата се справиха блестящо като модели, дефилиращи в костюми на бранда, и типично в техен стил отново успяха да ни разсмеят. След като бе сервирана приятна доза забавление, останалата част от колекцията на Carducci умело пренесе гостите на събитието в света на модерния, елегантен мъж, излъчващ бохемски стил и италиански шик.

Наслада за очите бе и линията на Imane, която постави на пиедестал силните, уверени и успяващи жени. Цветни, дръзки, ексцентрични – всеки от дизайните носеше ярко послание за уникалност, която да се разпознава отдалеч.

От интересни принтове, до екстравагантни бижута, ексклузивната колекция на българския бранд Iskra, успя да плени всички присъстващи с колоритния си облик. По подиума видяхме как дизайнера-художник Искра Георгиева майсторски преплита модата с изкуството, създавайки един неизчерпаем извор на вдъхновение.Облечени в творчеството на Iskra, видяхме и добре познатите на българската публика Златка Димитрова и Панче Димитриев.

Веднъж щом облеклата на One&Only блеснаха на сцената, от подиума закипя женственост, оригиналност и лукс. Гостите на Sofia Fashion Week се насладиха на разнообразие от луксозни плажни облекла, перфектни за онези, които искат да се откроят и да покажат себе си. Те бяха поднесени под звуците на красива музика, а усещането – подсилено с изпълнението на талантливи гимнастички.

Женствени, но диви, елегантни, но провокативни – дизайните от колекцията WILD TO BE на AntonyLangountin са създадени, за да подчертаят първичните нотки на всяка една жена. Елементите от пролетно-лятната колекция не са просто дрехи, а вулкан от емоции, който може да накара всяка жена да се чувства свободна. Пищните тоалети бяха представени от топ модели като Габриела Василева, Елисавета Стоянова и Роси Иванова и украсени с тематично озвучаване и уникална хореография.

Всяка грандиозна вечер, заслужава и своя грандиозен финал, който в случая бе поверен на Ursula Fashion ArtofHair и коафьорския моден спектакъл LOVE IS IN THE HAIR. Посветен на любовта такава, каквато е – цветна, щура, нелогична и красива, той включваше микс от интересна мултимедия, приповдигаща настроението музика и зареждащо присъствие на сцената. За още по запомнящо се шоу, на подиума се качиха Жени Калканджиева и три от най-популярните носителки на Мис България през годините – РуминаТасевска, Гергана Гунчева и Елена Тихомирова.

Заредени с положителни емоции и неизмерно вдъхновение, след официалния финал на SofiaFashionWeekSS 2019 гостите се отправиха към пищния SFWStore, презентиращ дизайните от подиума, грабиха с пълни шепи от атмосферата в пълната с хора welcome area и пренесоха веселата атмосфера в клуб Megami, който чества своя трети рожден ден.

Впечатляваща, бляскава със своя финал, българската седмица на модата ни осигури с нужната доза идеи и вдъхновение за идния сезон и ни остави в нетърпеливо очакване на следващото издание, което отново да разтърси сивото ежедневие.