LIDL ПРЕДЛАГА УНИВЕРСАЛЕН ПОДАРЪК ЗА ПРАЗНИЦИТЕ

От утре клиентите могат да се подготвят и за Новогодишната нощ
с празнични фойерверки

Най-голямото Коледно предизвикателство винаги е било да откриеш верния подарък за любимите си хора. Именно за да улесни своите клиенти, Лидл България им предлага универсален празничен подарък – подаръчен Lidl ваучер, с който могат да закупят всяка стока, която си харесат.

Lidl ваучер може да бъде зареден с желаната сума в размер от 10 лв. до 195 лв. Той може да се използва във всички магазини Lidl в страната за неограничен период от време и брой пазарувания, до изчерпване на заредената сума. Подаръчният Lidl ваучер е чудесна идея за коледен подарък за деца, възрастни родители и на практика за всеки, защото с него може да се закупи всеки артикул в магазинната мрежа на веригата. Потребителите могат да се приготвят за празничната трапеза, като закупят както продукти от празничната селекция Favorina и Deluxe, така и различни български вина. Те могат да зарадват най-малките с бебешки дрешки и играчки или да заложат на богатия избор от качествен текстилен асортимент – от последната бляскава колекция на Хайди Клум до традиционните текстилни предложения на изгодна цена.

А от утре, 14 декември, с него клиентите ще могат да се подготвят и за новогодишната нощ. Веригата пуска празнични фойерверки в 47 свои магазина, отговарящи на изискванията за продажба на пиротехника. Клиентите ще могат да закупят всичко необходимо за своето празнично светлинно шоу, с което да посрещнат новата 2018 г. – от цветен бенгалски огън до серия празнични конфети. За максимално лесен избор, потребителите могат да видят на специален екран в магазина и ефекта на продукта, който искат да закупят.
За Лидл България

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и присъства в над 25 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 85 магазина в 45 града и над 2 300 служители, а марката Lidl е затвърдила водещата си позиция на пазара на хранителни стоки. Лидл България е носител на 7 медала Best Buy Award PRIVATE LABEL Bulgaria 2017/2018 за най-добро съотношение цена-качество на продукти със собствена марка и 7 отличия QUDAL – QUality meDAL 2016/2017 за най-високо качество на продукти със собствена марка в България.

Start typing and press Enter to search