Интернет реклама – ефективност и перфектен имидж

 

RMedia Group представя няколко онлайн издания с различна насоченост. Всяко издание има своите читатели и е интензивно популяризирано в социалните мрежи, основно ФЕЙСБУК.

Възможностите, които предлагат представените, тематично обособени виртуални пространства, както и опитът, придобиван при поддържането, са ценни ресурси, които може да споделим с вас. При интерес, в случай че имате или сте планирали да имате уеб сайт и/ или фейсбук страница, но нямате време или възможност да се занимавате с това – потърсете ни. Може да ви обсъдим вашият (бъдещ) уеб сайт, електронен магазин, банер, лого или фейсбук страница и профил, както и поддържането и развитието им. Може да предложим рекламна стратегия за продуктите или услугите, които предлагате.

Възможностите са повече от тези, които са представени тук, затова не се колебайте, а ако имате въпроси – попитайте ни чрез формата за контакт.

Може да намерим общи интереси.

Представените сайтове в категория САЙТОВЕ ЗА РЕКЛАМА предоставят възможност за реклама в интернет. В случай на интерес не се колебайте да ни пишете. Може да разчитате на индивидуален подход. Всеки сайт е представен в отделна подкатегория, в която ще се публикуват и рекламни кампании и предложения, интересни материали и възможности, които предлага всяко онлайн издание. Така по-лесно, бързо и ясно може да се ориентирате за всичко, което ви е нужно.

Ако искате и вашият сайт да стане част от групата онлайн издания и да бъде предлаган на рекламодатели, то се свържете с нас, за да обсъдим подробности.

НА ВНИМАНИЕТО НА ПР И МАРКЕТИНГ СПЕЦИАЛИСТИ, РЕКЛАМИСТИ, ТЪРГОВЦИ, ПРОИЗВОДИТЕЛИ И ФИРМИ ПРЕДЛАГАЩИ УСЛУГИ

 

Възможностите за реклама в онлайн изданията са разнообразни – банери, текстови линкове, статии, отзиви, информационни публикации, ревюта на обща дейност или определени продукти, анкети, видео, снимки и т.н.

Методите и рекламните стратегии се определят индивидуално, съобразени с целта, рекламираният продукт или услуга, периода и други водещи фактори.

Рекламата в интернет е средство и за поддържане на имидж, добра онлайн репутация и генериране на трафик към официален уеб сайт или фейсбук страница, но и е средство да директна продажба.

 Колкото по-разбираемо представите на потенциалните си потребители това, което предлагате, толкова по-голяма е възможността да започнете да печелите по-бързо.

Чрез сайтовете, които ви представяме тук е възможно да се постигне изграждането и прилагането на по-широкообхватна рекламна стратегия и по вид, и по начин на представяне и от гледна точка на насоченост. Това е възможно, защото онлайн изданията са с различна насоченост и съответно с разнообразни по различни критерии читатели – възраст, пол, интереси, нужди…

В категория ПОДДРЪЖАНЕ НА САЙТ може да откриете доста полезни статии за това, как може да се справите сами с управлението на сайта си.  

Категориите се обновяват периодично.

Върнете се отново, за да проверите за полезна информация.

Потърсете ни!