Сглоби най-големия пъзел в света в подкрепа на деца таланти!

40 320 парченца от гигантския Ravensburger пъзел ви очакват в Sofia Ring Mall, за да „сглобите” голямата мечта на двама млади пианисти

По Коледа наистина се случват чудеса, а този месец в Sofia Ring Mall те са в изобилие! Малки и вече пораснали фенове на Дисни и тематичните пъзели ще имат възможността да се включат в сглобяването на най-големия в света Ravensburger, който има рекордни Гинес размери – съдържа 40 320 елемента, широк е почти седем метра и около два метра висок! А мисията по нареждането му е в ръцете на всички посететели на мола и е с благотворителна цел – подкрепа на две талантливи деца-пианисти.

В търговския център в полите на Витоша вече е изградено специално място за редене на пъзела, където до 22 декември всички ентусиасти ще трябва да са сглобили 40 320-те елемента. Всеки желаещ ще получи парченца от пъзела в отделни торбички, в които са части от него. Едва когато всички части се съберат, най-големият пъзел ще бъде завършен и ще разкрие паметните 10 сцени от най-емблематичните Disney филми като „Снежанка”, „Фантазия”, „Дъмбо”, „Бамби”, „Пепеляшка”, „Питър Пан”, „Книгата за джунглата”, „Малката русалка”, „Красавицата и звяра” и „Lion King”. Нека всички участваме и сглобим огромния пъзел. Така ще помогнем на двама млади талантливи музиканти от фондация „Енчо Керязов“ да участват в международни музикални състезания и да сбъднат мечтата си.

Средствата ще бъдат дарени от мола по време на прекрасна церемония на 22 декември. Ще можем да чуем младите виртуози, които завладяват международни музикални сцени и носят слава за България по време на големия благотворителен концерт, който ще се проведе същия ден в Sofia Ring Mall. С тези две великолепни събития Sofia Ring Mall продължава мисията си да организира ексклузивни ивенти, да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти, както и да затвърждава своята корпоративна социална отговорност. Развитието на сглобяването на най-големия пъзел можете да следите на официалния сайт на Sofia Ring Mall.

Start typing and press Enter to search