събота, май 30, 2020

Търсите ефективна реклама в интернет?

Най – ефективна реклама в интернет може да се постигне, когато поддържате и развивате  собствени виртуални пространства, в които да се рекламирате. Така може да имате контрол над тях и да ги насочвате, чрез съдържание към потенциалните ви клиенти.  А това са поне един уеб сайт и поне една фейсбук страница.

Например, когато бизнесът ви е свързан с бебешки стоки, то е редно да не разчитате изобщо на рекламата, а да създадете  свои собствени виртуални места, в които да предлагате полезна информация за бъдещи и настоящи майки и бащи. Поддържайки редовно уеб сайта си и фейсбук страницата си с подходяща информация, полезна за младите родители, те сами ще започнат да ви посещават все по-често, както и ще тече процес, онлайн потребителите ви да стават все повече и повече. Веднъж спечелите ли доверието им, може да сте сигурни, че те ще бъдат Ваши клиенти. И така спокойно може да рекламирате Вашите стоки и в уеб сайта си и във фейсбук страницата си. Идва етап, в който няма да е нужно интензивна поддръжка, защото сайтът и социалните ви профили ще се саморазвиват.

Но без първоначални инвестиции, няма как да се случи. Вариантите са два – да отделите подходящ бюджет и да наемете специалисти или да се отдадете сами на развитието на уеб сайта и фейсбук страницата си. Сами преценете кое е по-скъпо за вас – собственото Ви време, в което може да изкарате определена сума пари или да платите на специалисти.

Ако оценявате собственото ви време на много по-висока стойност от това да да платите на специалист, който да се грижи за интернет рекламата ви, то вероятно взимате правилното решение. Защото всеки специалист е отделил десетки години в това да се развива в своята област. Ако вие имате възможност да отделите години, за да се усъвършенствате в интернет рекламата, изработване на уеб сайтове и поддържането им както технически така и текстово, то тръгнете по този път, но ако искате по-бързи резултати – то наемете специалист да се погрижи за уеб сайта и фейсбук страницата Ви.

Това, което може да направим за вас е точно това – да изработим уеб сайт, блог, електронен магазин и ако искате и да го поддържаме. Също и фейсбук страница.
Готови сме да споделим нашия опит и да ви бъдем полезни. Свържете се с нас и споделете виртуалните си планове, идеи, нужди и желания. Това, за което може да обменим опит и идеи, е свързано с интернет рекламата в различните й форми, методи и стратегии. Дори и да нямате все още уеб сайт или фейсбук страница, потърсете ни, за да поговорим за това, което може да направим заедно.

Още...

Министерството на отбраната на Испания разреши…

Министерството на отбраната на Испания разреши на 4 компании - INDRA, SANTA BÁRBARA SISTEMAS, SAPA И ESCRIBANO, да създадат партньорство, което да изпълни програмата...

Алкохол за вкъщи онлайн: Как качественото червено вино помага на здравето?

Българското качествено червено вино е и удоволствие,  и цяр Знаете, червеното вино изкарва токсините от организма. При умерена употреба, например на качествено МЕРЛО, получаваме и...

РЕКЛАМА

Знаменитости в помощ: Топ-модел на Playboy  Жанета Осипова, наред с мъжкарите Калин Терзийски и Деан Донков се изправя срещу COVID 19

Звездите, които смело се изправят срещу корона - вирус Нежна и по душа, Жанета Осипова се записа като доброволец към БЧК. „Като млад и силен човек...