VISAGES Models отбелязаха своите златни 25 години

Модна агенция номер 1 на България отпразнува четвърт век със стилно парти

Жени Калканджиева и VISAGES Models отпразнуваха златните 25 години от създаването на агенцията с бляскаво парти в столичния клуб Gotham. Събитието бе уважено от над 400 гости, сред които едни от най-успешните топмодели на агенцията през годините, партньори, клиенти, популярни лица от родния шоубизнес и журналисти от водещи български медии.

На модното парти тази година бе представен и култовият годишен календар на агенцията, повлиян от заобикалящата ни градска култура. Проектът е озаглавен Urban Shapes и събира тематична селекция от минималистични фотографии, вдъхновени от динамичния начин на живот и модерните  хора, които ни показват свежест и пъстрота сред бетона, стоманата и стъклото на сивата градска среда. Луксозното издание, отпечатано в лимитиран тираж, бе комплимент за всички клиенти, приятели и партньори на VISAGES, които получиха и козметични изненади от Beauty Expert.

По случай юбилейното парти собственичката на агенцията Жени Калканджиева се погрижи това лято да бъде незабравимо за всички моделите на VISAGES, като им подари вълнуващ тийм билдинг на Медуза – най-луксозния ветроходен катамаран в България.

Модерният градски начин на живот присъстваше и в атмосферата на партито. Всички, които уважиха събитието успяха да опитат първокласния био кетъринг с продукти Woods Foods.

 Гостите вдигаха наздравици до малките часове на вечерта с вината на Better Half,  лимитирани серии Tullamore Dew и Absolut.

Фотографи:

Александър Кръстев

Радослав Петков, Petkov Studio

  Tullamore D.E.W. е не само тройно дестилирано, но и представлява уникален бленд от три типа ирландски уискита – дестилирани в традиционен „pot still“ казан, малцови и зърнени уискита. В резултат на това, Tullamore D.E.W. е три пъти по-меко, с добавена нежна комплексност. Tullamore D.E.W. е първото и остава единственото международно ирландско уиски, което предлага този бленд.

ABSOLUT VODKA е шведска марка водка, произведена близо до Åhus, Scania, в южната част на Швеция. Създадена е през 1879 г. от Lars Olsson Smith.Всяка капка ABSOLUT VODKA има един-единствен източник – дестилерията на ABSOLUT в Åhus. Тя се произвежда от само две съставки: най-фината зимна пшеница и пречистена вода от подземната езерна система на Швеция.

Betterhalf Garage Wines е луксозна марка от подбрани вина, произведени в много малки количества, използвайки традиционни техники.

Супермаркети Woods Foods са хранителни магазини, предлагащи биологично чисти продукти. Към момента веригата притежава 7 магазина, разположени на топ локации по южното ни черноморие – Бяла, Черноморец, Созопол, Лозенец, Ахтопол и Синеморец.

Golden Rose е марка висококачествена декоративна козметика, създадена от турския козметичен гигант Erkul Cosmetics през 1983. Всички продукти на марката се създават в супер модерна фабрика в Истанбул, а суровините за тях се закупуват от Италия и САЩ. Към днешна дата Golden Rose се продава в 96 страни по света и навсякъде е символ на изключително качествена декоративна козметика на достъпна цена.

GOLDWELL е немска марка висококачествени продукти за коса, достъпни ексклузивно във фризьорските салони!www.goldwell.bg.

 BLACH SEA CAT организират морски уикенди, момински партита, рождени дни, корпоративни партита и др. поводи на най-големия ветроходен катамаран в България.

Beauty Expert е луксозна, професионална, противостарееща марка за грижа за кожата, предлагаща превантивни и възстановяващи продукти и терапии.

Start typing and press Enter to search