вторник, август 11, 2020

5 грешки при поддържането на фейсбук страница

Ще говорим направо:

1. Вие сте собственик/управител на бизнес. Имате фейсбук страница. Опитвате се да си я поддържате сам.

2. Вие сте собственик/управител на бизнес. Имате фейсбук страница. Възложили сте на секретарката си или друг служител, на каквато и да е длъжност, да поддържа фейсбук страницата ви.

3. Вие сте собственик/управител на бизнес. Имате фейсбук страница. Наели сте специалист за поддържане на фейсбук страницата, но не му съдействате да получава необходимата му информация за дейността –  снимки, текстове, иформация за промоции, новости, стоки, услуги.

4. Вие сте собственик/управител на бизнес. Имате фейсбук страница. Публикувате хаотично на фейсбук страницата ви каквото ви падне без значение има ли то допирни точки с дейността ви.

5. Вие сте собственик/управител на бизнес. Имате фейсбук страница. Но нямате сайт. Или имате сайт и фейсбук страница и не ги поддържате ежедневно.

 

Не забравяйте тези 5 грешки при поддържането на фейсбук страница и представянето ви в интернет!

—-> И помислете дали има и може да си позволите по-достъпна реклама на бизнеса ви, освен тази в интернет.

—-> И помислете за това, дали и как рекламирате бизнеса си. Защото без реклама, как ще се разбере, че съществувате и какво предлагате?

 

Още...

Bridgestone в дигитално партньорство с Microsoft

Bridgestone в партньорство с Microsoft за създаването на иновативна система за мониторинг на гумите за допълнително увеличаване на безопасността   Посредством партньорството си с Microsoft,...

Алкохол за вкъщи онлайн: Как качественото червено вино помага на здравето?

Българското качествено червено вино е и удоволствие,  и цяр Знаете, червеното вино изкарва токсините от организма. При умерена употреба, например на качествено МЕРЛО, получаваме и...

РЕКЛАМА

УниКредит Булбанк  ще финансира изграждането на жилищен комплекс RIVER PARK

УниКредит Булбанк  ще финансира изграждането на жилищен комплекс RIVER PARK УниКредит Булбанк е финансовата институция, която ще застане до инвеститора Недвижими Имоти Дивелъпмънтс в изграждането...
- реклама -