вторник, август 11, 2020

Фейсбук бутон “ПРОДАЙ”

НОВА ФУНКЦИЯ НА ФЕЙСБУК – “ПРОДАЙ”

Фейсбук подготвя нови възможности за всички свои потребители. Става въпрос за нов бутон “ПРОДАЙ”, който вече се тества в някои фейсбук групи по света. Тази нова функция изглежда доста перспективна и ще удовлетвори както бизнеса, така и всички, които желаят да продадат нещо свое.

Дали сайтовете за публикуване на безплатни обяви се тревожат от това?!

Фейсбук се наложи не само като предпочитана платформа за социални контакти, а и място за реклама в интернет. Ефективността не може да се отрече, стига да работите упорито, качествено и ежедневно. Ако не разполагате с такова време, то възложете тази задача на човек, който ще се занимава само с това, а не натоварвайте с поредната задача ваш колега, независимо от длъжността му.

Новият бутон  “ПРОДАЙ” ще е функция във фейсбук групите, която ще позволява продадете всичко, което решите и обявата ще излиза в общият поток от новини, както всеки друг пост. Тази обява ще може да се харесва, споделя и коментира.

 

фейсбук бутон купи
снимка: thenextweb.com

Разбира се, фейсбук се разграничава от отговорност по отношение на сделките. Всяка продажба, извършена в социалната мрежа си остава ваша единствено и само ваша отговорност. Формата за попълване на обявата е интуитивна и не се изискват специални познания и умения.

 

фейсбук бутон купи
снимка: thenextweb.com

Нека припомним, че онлайн търговията, при която не се издава касова бележка или фактура и приходите не се декларират е противозаконна. Едно добро решение е сделката да се извършва чрез лицензирана куриерска фирма, например ЕКОНТ.

Разписките, които се издават “ЕКОНТ” са документ, който освобождава търговците от задължението да издават касова бележка. Но в този случай също трябва да декларирате приходите си.

 

Ето така ще изглеждат обявите за продажба. Остава да очакваме тази възможност да се появи и в българските групи. А докато това се случи проучете има ли групи, които са подходящи за вашият бизнес и за това, което продавате и станете активни членове, като дискутирате теми, изказвате мнения и изобщо участвате активно в тях.

фейсбук бутон продай
снимка: thenextweb.com

 

Източници

thenextweb.com

newtrend.bg

Още...

Bridgestone в дигитално партньорство с Microsoft

Bridgestone в партньорство с Microsoft за създаването на иновативна система за мониторинг на гумите за допълнително увеличаване на безопасността   Посредством партньорството си с Microsoft,...

Алкохол за вкъщи онлайн: Как качественото червено вино помага на здравето?

Българското качествено червено вино е и удоволствие,  и цяр Знаете, червеното вино изкарва токсините от организма. При умерена употреба, например на качествено МЕРЛО, получаваме и...

РЕКЛАМА

УниКредит Булбанк  ще финансира изграждането на жилищен комплекс RIVER PARK

УниКредит Булбанк  ще финансира изграждането на жилищен комплекс RIVER PARK УниКредит Булбанк е финансовата институция, която ще застане до инвеститора Недвижими Имоти Дивелъпмънтс в изграждането...
- реклама -