Фейсбук бутон „ПРОДАЙ“

НОВА ФУНКЦИЯ НА ФЕЙСБУК – „ПРОДАЙ“

Фейсбук подготвя нови възможности за всички свои потребители. Става въпрос за нов бутон „ПРОДАЙ“, който вече се тества в някои фейсбук групи по света. Тази нова функция изглежда доста перспективна и ще удовлетвори както бизнеса, така и всички, които желаят да продадат нещо свое.

Дали сайтовете за публикуване на безплатни обяви се тревожат от това?!

Фейсбук се наложи не само като предпочитана платформа за социални контакти, а и място за реклама в интернет. Ефективността не може да се отрече, стига да работите упорито, качествено и ежедневно. Ако не разполагате с такова време, то възложете тази задача на човек, който ще се занимава само с това, а не натоварвайте с поредната задача ваш колега, независимо от длъжността му.

Новият бутон  „ПРОДАЙ“ ще е функция във фейсбук групите, която ще позволява продадете всичко, което решите и обявата ще излиза в общият поток от новини, както всеки друг пост. Тази обява ще може да се харесва, споделя и коментира.

 

фейсбук бутон купи

снимка: thenextweb.com

Разбира се, фейсбук се разграничава от отговорност по отношение на сделките. Всяка продажба, извършена в социалната мрежа си остава ваша единствено и само ваша отговорност. Формата за попълване на обявата е интуитивна и не се изискват специални познания и умения.

 

фейсбук бутон купи

снимка: thenextweb.com

Нека припомним, че онлайн търговията, при която не се издава касова бележка или фактура и приходите не се декларират е противозаконна. Едно добро решение е сделката да се извършва чрез лицензирана куриерска фирма, например ЕКОНТ.

Разписките, които се издават „ЕКОНТ“ са документ, който освобождава търговците от задължението да издават касова бележка. Но в този случай също трябва да декларирате приходите си.

 

Ето така ще изглеждат обявите за продажба. Остава да очакваме тази възможност да се появи и в българските групи. А докато това се случи проучете има ли групи, които са подходящи за вашият бизнес и за това, което продавате и станете активни членове, като дискутирате теми, изказвате мнения и изобщо участвате активно в тях.

фейсбук бутон продай

снимка: thenextweb.com

 

Източници

thenextweb.com

newtrend.bg

Start typing and press Enter to search