събота, юли 4, 2020

Гледайте порно преди да отидете на среща! Полезно е!

Професор Гурит Бирнбаум, възпитаник на израелски университет, направи скандално твърдение в интервю за The Times, че най-полезното нещо преди да отидете на среща е да погледате порно. Особено, ако сте в началото на връзката или се опитвате да започнете такава.

Имайте предвид, че не става дума за това колко забавно ще се изкъпете преди среща. Акцентът на съветите му е върху психологическото въздействие на порното, а не физическото освобождаване.

Професорът е установил, че гледането на порно преди среща, значително ще подобри качеството на самата среща и вероятността да съблазните половинката си много по-бързо и качествено се увеличава. Гледането на порно влияе върху освобождаването на ендорфини, което ще доведе не само до добро настроение, а и увереност и по-категорично желание. Само внимавайте да се не отпуснете пък прекалено много и после да нямате желание за интимност. Гледайте порно с мярка. Само толкова, колкото да провокирате в себе си желание за последващи удоволствия на живо.
Не пропускайте и най-ефективното въздействие – откровеността и честността. Те създават интимността, която ще ви донесе най-много физическа радост докато се забавлявате.

Разбира се, и откровението трябва да е с мярка. Не й казвайте, че малко преди да се срещнете с нея сте гледали порно. Освен, ако и тя не е толкова щура като вас и това ще й хареса.

Още...

Bridgestone в дигитално партньорство с Microsoft

Bridgestone в партньорство с Microsoft за създаването на иновативна система за мониторинг на гумите за допълнително увеличаване на безопасността   Посредством партньорството си с Microsoft,...

Алкохол за вкъщи онлайн: Как качественото червено вино помага на здравето?

Българското качествено червено вино е и удоволствие,  и цяр Знаете, червеното вино изкарва токсините от организма. При умерена употреба, например на качествено МЕРЛО, получаваме и...

РЕКЛАМА

УниКредит Булбанк  ще финансира изграждането на жилищен комплекс RIVER PARK

УниКредит Булбанк  ще финансира изграждането на жилищен комплекс RIVER PARK УниКредит Булбанк е финансовата институция, която ще застане до инвеститора Недвижими Имоти Дивелъпмънтс в изграждането...
- реклама -