Гледайте порно преди да отидете на среща! Полезно е!

Професор Гурит Бирнбаум, възпитаник на израелски университет, направи скандално твърдение в интервю за The Times, че най-полезното нещо преди да отидете на среща е да погледате порно. Особено, ако сте в началото на връзката или се опитвате да започнете такава.

Имайте предвид, че не става дума за това колко забавно ще се изкъпете преди среща. Акцентът на съветите му е върху психологическото въздействие на порното, а не физическото освобождаване.

Професорът е установил, че гледането на порно преди среща, значително ще подобри качеството на самата среща и вероятността да съблазните половинката си много по-бързо и качествено се увеличава. Гледането на порно влияе върху освобождаването на ендорфини, което ще доведе не само до добро настроение, а и увереност и по-категорично желание. Само внимавайте да се не отпуснете пък прекалено много и после да нямате желание за интимност. Гледайте порно с мярка. Само толкова, колкото да провокирате в себе си желание за последващи удоволствия на живо.
Не пропускайте и най-ефективното въздействие – откровеността и честността. Те създават интимността, която ще ви донесе най-много физическа радост докато се забавлявате.

Разбира се, и откровението трябва да е с мярка. Не й казвайте, че малко преди да се срещнете с нея сте гледали порно. Освен, ако и тя не е толкова щура като вас и това ще й хареса.

Start typing and press Enter to search