И жените обичат секса за една нощ, ако знаят как…

От толкова разголени мъже по плажове, басейни, фитнеси и къде ли не… на всяка жена ѝ става някак по-интересен деня през лятото, отколкото нощта през зимата.
Но, внимание! Когато става дума за женската душа и психика, тогава хипер важният акцент е как дори най-разкрепостената жена да си организира забавление без да си нанесе последващи емоционални щети.
За страстния секс няма правила. Много необвързани двойки правят супер готин секс, и много обвързани – нищо не правят. Както и обратното.
Силата на страстта не зависи от обвързаност, необвързаност или продължителност на връзката. Тази игра е непредвидима и се играе на момента. И най-скучноватият секс може да бъде последван от хипер вулкан на страстни преживявания. Жегата в отношенията не е зависима от никакви обстоятелства, мисли, чувства, предразсъдъци и каквото и да е. Или сами си усложняваме живота, или сами си го улесняваме. Дори сексуалния.
Сексът за една нощ е лесно удоволствие. Стига да може да се радваш и на неловките ситуации, както и да избягваш емоционалните капани. Една неловка ситуация, че и две – три такива… могат да бъдат дори по-забавни от всякакви доказани забавления. Стига двамата партньори да не хранят предразсъдъците и комплексите си, а наистина да се отдадат на това да се забавляват с всичко, което им се случва всяка секунда.
Трябва само едно – да приемате всичко като една забавна игра, без да натоварвате с каквито и да е очаквания себе си или партньора. И да се изложите, каквото и да значи това – забавлявайте се, че се е случило. Нужно ли е да минат дни, месеци, години, за да разказвате за някоя неловка ситуация вече от забавната страна… ми не, още на мига вижте комичното и се посмейте щедро дори и да е с мъж само за една нощ!
Каквото и да стане – все си има и забавната страна, нея виждайте и чувствайте.
Емоциите които една жена влага в секса за една нощ или за много нощи са като алкохола – индивидуална поносимост към различни питиета. Има жени, които могат да пият една чаша и да се веселят цяла нощ, има жени, които могат и да не пият и пак да се веселят цяла нощ, но има и жени, които след първата или втората чашка настроението им вече не е весело, а тъжно, да не кажем и драматично.
Ако ви прилошава и от любовта – не я практикувайте. Емоционалния махмурлук е по-лош от физическия. Не е за всеки. И няма хапче, за бързо потушаване на болезнени емоции. С две думи – познавай се! И решавай докъде и за кого си струва „да пиеш“ повече любов, отколкото можеш да понесеш. В секса „клин – клин избива“, не винаги действа позитивно.
Следвайте хормоните, за да си гарантирате хипер удоволствие, но и се пазете от влиянието им
Когато жената е в овулация, тогава е с най-силно сексуалното и желание. Страстите й са луди полудели. Тук трябва обаче да се внимава за нежелана бременност. Пазете се, защото понякога и презервативите не са надеждни, особено като говорим за жена в овулация. Щуротия безпощадна!
Хормонът който изиграва лоша шега на жените в емоционално отношение е окситоцин. Той се произвежда от във високи нива по време на оргазъм, а това е хормонът, който буквално хвърля жената в емоционален плен – влюбва се! Ако си мислите, че сте влюбена в някого, то най-верният начин това да е сигурно е той да ви причини оргазъм. Направи ли го и все още сте на същото мнение, че сте влюбена – да, значи наистина сте влюбена.
Същият съвет важи и за мъжете. Ако искате една жена да се влюби във вас – докарайте я до оргазъм! Вярвайте на химията, не на думите. Тя може да си мисли, че е много влюбена, но след първия оргазъм вече няма да може да се отърве от това усещане. Не само защото й е приятно с вас като компания, а вече и защото има физическа зависимост от мъжа, който й взривява хормона окситоцин.  И точно заради тази химична реакция жените търсят секс при този, при когото вече са емоционално обвързани. Мъжът става наркотик за нея. И нейното тяло е в пълна зависимост от него. Е, докато някой друг мъж не се погрижи за количеството окситоцин в правилния момент.
Затова скъпи дами, не се вживявайте много-много по някой мъж, който не ви обръща внимание. А се огледайте за друг, подходящ да взриви хормона ви достатъчно качествено. Тогава вече ще минете на режим „какво толкова харесвах в предишния“… Ами какво… нивото на окситоцин, което е произвеждало тялото ви, когато го гледате, слушате или си мислите за него. Сменете стимуланта, ако твърде дълго нещата между вас не вървят. Това е! Но и внимавайте, защото и сексът за една нощ може да ви причини незабравим оргазъм и после с месеци наред да търсите същото количество окситоцин, пък да се самозаблуждавате, че не може да живеете без точно този мъж.
Влюбвайте се в правилния! Окситоцинът може почти всеки да ви го стимулира, но да се съжителства забавно и приятно с някого – това вече е лукс!
И за финал – ако един мъж не ви влияе на окситоцина, то хич даже не се занимавайте с него!

Start typing and press Enter to search