събота, юли 4, 2020

И жените обичат секса за една нощ, ако знаят как…

От толкова разголени мъже по плажове, басейни, фитнеси и къде ли не… на всяка жена ѝ става някак по-интересен деня през лятото, отколкото нощта през зимата.
Но, внимание! Когато става дума за женската душа и психика, тогава хипер важният акцент е как дори най-разкрепостената жена да си организира забавление без да си нанесе последващи емоционални щети.
За страстния секс няма правила. Много необвързани двойки правят супер готин секс, и много обвързани – нищо не правят. Както и обратното.
Силата на страстта не зависи от обвързаност, необвързаност или продължителност на връзката. Тази игра е непредвидима и се играе на момента. И най-скучноватият секс може да бъде последван от хипер вулкан на страстни преживявания. Жегата в отношенията не е зависима от никакви обстоятелства, мисли, чувства, предразсъдъци и каквото и да е. Или сами си усложняваме живота, или сами си го улесняваме. Дори сексуалния.
Сексът за една нощ е лесно удоволствие. Стига да може да се радваш и на неловките ситуации, както и да избягваш емоционалните капани. Една неловка ситуация, че и две – три такива… могат да бъдат дори по-забавни от всякакви доказани забавления. Стига двамата партньори да не хранят предразсъдъците и комплексите си, а наистина да се отдадат на това да се забавляват с всичко, което им се случва всяка секунда.
Трябва само едно – да приемате всичко като една забавна игра, без да натоварвате с каквито и да е очаквания себе си или партньора. И да се изложите, каквото и да значи това – забавлявайте се, че се е случило. Нужно ли е да минат дни, месеци, години, за да разказвате за някоя неловка ситуация вече от забавната страна… ми не, още на мига вижте комичното и се посмейте щедро дори и да е с мъж само за една нощ!
Каквото и да стане – все си има и забавната страна, нея виждайте и чувствайте.
Емоциите които една жена влага в секса за една нощ или за много нощи са като алкохола – индивидуална поносимост към различни питиета. Има жени, които могат да пият една чаша и да се веселят цяла нощ, има жени, които могат и да не пият и пак да се веселят цяла нощ, но има и жени, които след първата или втората чашка настроението им вече не е весело, а тъжно, да не кажем и драматично.
Ако ви прилошава и от любовта – не я практикувайте. Емоционалния махмурлук е по-лош от физическия. Не е за всеки. И няма хапче, за бързо потушаване на болезнени емоции. С две думи – познавай се! И решавай докъде и за кого си струва „да пиеш“ повече любов, отколкото можеш да понесеш. В секса „клин – клин избива“, не винаги действа позитивно.
Следвайте хормоните, за да си гарантирате хипер удоволствие, но и се пазете от влиянието им
Когато жената е в овулация, тогава е с най-силно сексуалното и желание. Страстите й са луди полудели. Тук трябва обаче да се внимава за нежелана бременност. Пазете се, защото понякога и презервативите не са надеждни, особено като говорим за жена в овулация. Щуротия безпощадна!
Хормонът който изиграва лоша шега на жените в емоционално отношение е окситоцин. Той се произвежда от във високи нива по време на оргазъм, а това е хормонът, който буквално хвърля жената в емоционален плен – влюбва се! Ако си мислите, че сте влюбена в някого, то най-верният начин това да е сигурно е той да ви причини оргазъм. Направи ли го и все още сте на същото мнение, че сте влюбена – да, значи наистина сте влюбена.
Същият съвет важи и за мъжете. Ако искате една жена да се влюби във вас – докарайте я до оргазъм! Вярвайте на химията, не на думите. Тя може да си мисли, че е много влюбена, но след първия оргазъм вече няма да може да се отърве от това усещане. Не само защото й е приятно с вас като компания, а вече и защото има физическа зависимост от мъжа, който й взривява хормона окситоцин.  И точно заради тази химична реакция жените търсят секс при този, при когото вече са емоционално обвързани. Мъжът става наркотик за нея. И нейното тяло е в пълна зависимост от него. Е, докато някой друг мъж не се погрижи за количеството окситоцин в правилния момент.
Затова скъпи дами, не се вживявайте много-много по някой мъж, който не ви обръща внимание. А се огледайте за друг, подходящ да взриви хормона ви достатъчно качествено. Тогава вече ще минете на режим „какво толкова харесвах в предишния“… Ами какво… нивото на окситоцин, което е произвеждало тялото ви, когато го гледате, слушате или си мислите за него. Сменете стимуланта, ако твърде дълго нещата между вас не вървят. Това е! Но и внимавайте, защото и сексът за една нощ може да ви причини незабравим оргазъм и после с месеци наред да търсите същото количество окситоцин, пък да се самозаблуждавате, че не може да живеете без точно този мъж.
Влюбвайте се в правилния! Окситоцинът може почти всеки да ви го стимулира, но да се съжителства забавно и приятно с някого – това вече е лукс!
И за финал – ако един мъж не ви влияе на окситоцина, то хич даже не се занимавайте с него!

Още...

Bridgestone в дигитално партньорство с Microsoft

Bridgestone в партньорство с Microsoft за създаването на иновативна система за мониторинг на гумите за допълнително увеличаване на безопасността   Посредством партньорството си с Microsoft,...

Алкохол за вкъщи онлайн: Как качественото червено вино помага на здравето?

Българското качествено червено вино е и удоволствие,  и цяр Знаете, червеното вино изкарва токсините от организма. При умерена употреба, например на качествено МЕРЛО, получаваме и...

РЕКЛАМА

УниКредит Булбанк  ще финансира изграждането на жилищен комплекс RIVER PARK

УниКредит Булбанк  ще финансира изграждането на жилищен комплекс RIVER PARK УниКредит Булбанк е финансовата институция, която ще застане до инвеститора Недвижими Имоти Дивелъпмънтс в изграждането...
- реклама -