четвъртък, юли 9, 2020

Има ли нещо, което искаш да опиташ?

Малки женски тайни за големи удоволствия

През 90-те години учени започват да изследват клитора с ядрено-магнитен резонанс. Откриват, че голяма част от него е невидима, защото е в женското тяло. Но също че тази невидима част от клитора е изключително чувствителна за сексуални удовоствия.
Жените също имат еректилна тъкан. Когато жената е възбудена, клиторът й се пълни с кръв и наедрява. Постигането на такова състояние е готовност за мощен оргазъм.
Неповторимите женски удоволствия свързани със стимулирането на клитора могат да възбудят цялото тяло до такава степен, че вагината да пулсира толкова учестено докато мъжът навлиза в нея, колкото е нужно, за да изживеят и двамата най-синилният си оргазъм едновременно, без той дори да прави някакви движения.
За да се възбуди една жена толкова качествено отговорът на въпроса Кой е любимият ти секс: нежен, бавен или агресивен, бърз и експлозивен е – бавен.

Най-сензитивната вътрешна част на клитора може да се стимулира чрез външен допир. Крачетата на клитора се намират успоредно за външните срамни устни. Затова не се фокусирайте само върху главичката му.
За да познавате и обичате женското тяло – наблюдавайте го във всеки подходящ момент и начин. Така ще преодолеете притеснението независимо от пола ви.

Още...

Bridgestone в дигитално партньорство с Microsoft

Bridgestone в партньорство с Microsoft за създаването на иновативна система за мониторинг на гумите за допълнително увеличаване на безопасността   Посредством партньорството си с Microsoft,...

Алкохол за вкъщи онлайн: Как качественото червено вино помага на здравето?

Българското качествено червено вино е и удоволствие,  и цяр Знаете, червеното вино изкарва токсините от организма. При умерена употреба, например на качествено МЕРЛО, получаваме и...

РЕКЛАМА

УниКредит Булбанк  ще финансира изграждането на жилищен комплекс RIVER PARK

УниКредит Булбанк  ще финансира изграждането на жилищен комплекс RIVER PARK УниКредит Булбанк е финансовата институция, която ще застане до инвеститора Недвижими Имоти Дивелъпмънтс в изграждането...
- реклама -