Има ли нещо, което искаш да опиташ?

Малки женски тайни за големи удоволствия

През 90-те години учени започват да изследват клитора с ядрено-магнитен резонанс. Откриват, че голяма част от него е невидима, защото е в женското тяло. Но също че тази невидима част от клитора е изключително чувствителна за сексуални удовоствия.
Жените също имат еректилна тъкан. Когато жената е възбудена, клиторът й се пълни с кръв и наедрява. Постигането на такова състояние е готовност за мощен оргазъм.
Неповторимите женски удоволствия свързани със стимулирането на клитора могат да възбудят цялото тяло до такава степен, че вагината да пулсира толкова учестено докато мъжът навлиза в нея, колкото е нужно, за да изживеят и двамата най-синилният си оргазъм едновременно, без той дори да прави някакви движения.
За да се възбуди една жена толкова качествено отговорът на въпроса Кой е любимият ти секс: нежен, бавен или агресивен, бърз и експлозивен е – бавен.

Най-сензитивната вътрешна част на клитора може да се стимулира чрез външен допир. Крачетата на клитора се намират успоредно за външните срамни устни. Затова не се фокусирайте само върху главичката му.
За да познавате и обичате женското тяло – наблюдавайте го във всеки подходящ момент и начин. Така ще преодолеете притеснението независимо от пола ви.

Start typing and press Enter to search