Само за жени: За първи път ще се запознаеш с… пениса му (18+)

Първата среща с пениса му е по-важна от първата ви среща. И от всяка среща, изобщо.
Запомнете – и всяка следваща среща с мъжкото му богатство си остава все най-важната дори и да става дума за 30 годишен брачен живот.
Колкото и пениси да сте докосвали – настоящият категорично е най-ценният ви дар. Няма друга по-правилна нагласа и отношение, за да сте интимно щастливи.
Оралната любов е най-откровения израз на любов. Задръжките дори при първата среща с пениса му са излишни, въпреки че това спокойствие не се постига веднага. Увереността и удоволствието ви ще нараства с времето, което прекарвате с най-чувствената част от тялото му. Следователно, колкото по-често и по-дълго време правите компания на мъжкото му достойнство, толкова по-приятни ще стават приключенията ви.
По всякакви поводи и при всякакви обстоятелства отдавайте нежност и любов на пениса му. Разбира се, толкова, колкото на него му е приятно и ви позволява.
Не е задължително да го докарвате до ерекция. Целувайте му го за добро утро или лека нощ с най-искрена обич. Специалното ви отношение към пениса му ще поддържа интимното ви щастие на значително ниво. А и този полов орган заслужава специалното ви внимание.
Но да се върнем на първата среща с това мъжко богатство.
Анатомията.
Най-важните части на пениса могат да бъдат забелязани, когато вече ерекцията е факт. За да се стигне до там внимателно докосвайте пениса му с устни, а след това и с език. Заниманието определено ще провокира и вашето тяло, но не се отдавайте изцяло на личната си възбуда – сега по-важна е неговата. Не потискайте и не прикривайте, че изпитвате удоволствие от това че му го докосвате с устни.
Когато той вече е достатъчно твърд ще забележите дали е обрязан или не. И в двата случая това не бива да отклонява езика ви от любовта, с която обгръщате главичката му.
Външното очертание около главичката е най-чувствителната част. Тази корона свързва главичката с останалата част от мъжкият му полов орган. Всички орални удоволствия, които му доставяте трябва да са свързани основно с тази ивичка, която проследявайки и обхождайки я с език ще стигнете до долната част на пениса му.
Отделете специално внимание и на долната страна на главичката, където двата края на неправилните кръгове се съединяват (френулум, юздичка, гемче). Ако той е необрязан на това място има кожа, която покрива пениса му, когато не е в ерекция. Тази плът е изключително сензитивна. Толкова чувствителна, че може да му причините оргазъм дори само като нежно я притискате с езика си.
Продължението на пениса му не притежава кой знае колко много нервни окончания, поради което стимулирането не е толкова значимо за силата на възбудата му, колкото това на главичката. Дори и да смучете целият пенис чак до тестисите, силната възбуда ще е основно от съприкосновението на устните и езика ви с горната му част. Това не означава, че само главичката на пениса трябва да бъде обсипана със сладострастно внимание и изкусителните ви движения. Напротив.
След като започнете от главичката и преминете през целия  му член – стигате и до тестисите. Тези бижута са изключително чувствителни, включително и на болка, затова избягвайте интензивната еротична стимулация. Към тестисите имайте деликатно отношение с оралните си ласки. Докосвайте нежно с връхчето на езика си ръбчето между тях.
Като се въртене обратно по същия път, след като сте обходили целия мъжки член, обърнете внимание на отворчето на върха на пениса му. От там ще изригне вулканът от сперма при еякулация. Къде и как точно да се случи ще поговорим по-надолу в статията.
Познаването на мъжката анатомия е в основата на умението ви да го задоволявате качествено. И пенисът е най-чувствителната част на мъжа, тъй като е от еректираща тъкан изпълнена с много кръвоносни съдове. Те се изпълват при стимулация. А главичката е най-сензитивната част. Тя е като клитора – с множество нервни окончания. Основата на пениса е по-малко чувствителна. А за най-голямото мъжко богатство – тестисите е нужен деликатен подход.
Любовта ви към пениса му може да бъде изразявана по различни начини. Накарайте го да ви научи на това, което той най-много харесва. Но и търсете нови и различни усещания. Не се смущавайте да го питате, но и не се шокирайте от отговорите му, дори и да са на предела на вулгарността. Важното е да ви каже какво и как му харесва, а не начинът по който се изразява. Все пак не сте се събрали на лаф-моабет, а да си създавате усещания, да правите любов. И е важно какво ще ви каже, а не как ще го каже.
Колкото по-надълбоко навлиза главичката му в устата ви толкова по-голяма ще е възбудата му, но не забравяйте защитния рефлекс на гърлото ви – този за гадене. Не е нужно да се задавите. И на него няма да му хареса. Затова не прекалявайте. Допускайте навлизането бавно и до там докъдето може да издържите. Достатъчни са един–два пъти главичката му да докосне гърлото ви, за да го взривите от удоволствие. Стимулирайте мъжкия член основно във страничната част на устата си, като внимателно го предпазвайте от зъбите си. Така ще докосвате основно главичката му достатъчно влажно. А и не малко мъже, които обичат да наблюдават, доста харесват това издуване и прибиране на бузата. Тази визуална гарнитура ще го предразположи към още по-секси настроение.
Важно! Не бързайте. Изберете най-удобната поза и за двамата, независимо къде се намирате. Нека той диктува темпото. Всеки път ще е различно. Няма модел, рецепта, схема – както и да правите орална любов, все е правилно щом е взаимно удоволствие. Опитайте да го целувате и докосвате с устни и език поне около 2 минути преди да проникне в устата ви, но дори и след това, движете се бавно и не го докосвайте с ръка поне десетина минути. Все пак оралната любов е орална, защото се прави с уста. Ако ще е само или предимно с ръка, той може и сам да се задоволи, не сте му нужна. Нетърпеливостта ще нараства, но това е удоволствието – опитите да я контролирате докато не издържите.
Какво ще се случи от тук нататък… каквото си изберете. Може да продължите да правите любов, а може да го докарате до оргазъм само с устни. А къде и как ще се изпразни – импровизирайте и експериментирайте. Всеки път да е различно. Индивидуалните му предпочитания нека са приоритетни. Но едва ли някой мъж би възразил на разнообразието – веднъж да свърши върху лицето ви, друг път върху гърдите ви, тялото, езика… където си избере. Не ограничавайте желанията и фантазиите му – това ще ви хареса.
Няма нищо по-възбуждащо за една жена да остави партньора си да прави каквото му се иска. Колкото по-възбуден е той, толкова по-силен оргазъм може да ви причини, най-малкото защото неговата възбуда ще ви подлуди предостатъчно. Времетраенето не е от значение, а това да следвате неговия ритъм и да се отдадете на физическите усещания – да се чувствате по същия начин както се чувства той. Няма по-гарантирано и голямо удоволствие от това неговия оргазъм да причини вашия. Особено, ако свърши във вас.
Ако предпочита да гълтате – направете го. Вкусът зависи от това, какво е пил и с какво се е хранил. Ако е почитател на уискито, то непременно ще ви хареса. А ако е ценител на чесъна очаквайте да погълнете най-деликатното гурме предястие, което със сигурност ще провокира апетита ви. Но какво по-приятно след страстен секс да похапнете заедно.

Start typing and press Enter to search