Младежки фестивал предшества началото на учебната година в Благоевград

Лятото вече е на приключване, но презареждащите емоции за студенти и ученици ще достигнат своята кулминация този неделен следобед на площад „Македония“. Забавни активности, уникални фотографии, кафе миксове и концерт на някои от най-популярните музикални изпълнители, ще озвучат площада в центъра. В навечерието на учебната 2018-2019-та година, на 16-ти септември, в Благоевград ще се проведе третото поред събитие в рамките на кампанията „Ние решаваме!“,посветена на младото поколение, която се финансира от Министерство на младежта и спорта и се осъществява в партньорство с NESCAFÉ® 3in1.

NESCAFÉ® 3in1

В неделния следобед любимата марка кафе-напитки на младото поколение – NESCAFÉ® 3in1 ще се погрижи за доброто настроение и ще ободри хиляди посетители на централния площад. Приключенският корнер на бранда ще отвори вратите си точно в 15:00 часа, за да разлее цели 400 литра от разнообразните горещи кафе напитки, както и от летния фрапиращ вкус – NESCAFÉ® 3in1 Frappé. Всички, които желаят да се заредят с позитивно настроение ще получат кафе напитка, а за тези от тях, които искат да запечатат момента, ще бъде осигурена и фото-будка за снимки с персонализирано послание. Подобаващият финал на презареждащите емоции ще настъпи точно в 19:00 часа, когато сцената на площад „Македония“ в Благоевград ще се разтърси под звуците на хитовете на Pavell & Venci Venc’, Михаела Маринова, Ева Пармакова и още от най-актуалните български музикални изпълнители.

Това е третото събитие от турнето на позитивната кампания, която се фокусира върху борбата с агресията и различни форми на зависимости сред младите. След успешните издания в Бургас и Пловдив, където изпълнителите подкрепиха социалната идея, не само с музиката си, но и със специално създадени послания, кампанията се спира в Благоевград преди грандиозния си финал в София.

Чрез участието си в тази инициатива, брандът NESCAFÉ® 3in1 остава верен на своята мисия: да създава позитивно настроение и да презарежда младите за нови приключения. А какъв по-подходящ старт от този, за да бъде успешна новата учебна година?!

NESCAFÉ® 3in1

Повече за NESCAFÉ 3in1

NESCAFÉ® 3in1 е твоята очаквано добра кафе комбинация, която се появява на българския пазар през далечната 2003 г. Безспорен лидер в категорията на кафе миксове, NESCAFÉ® 3in1 предлага разнообразие от кафе напитки, които се приготвят бързо и лесно за страхотно кафе-изживявaне с всяка чаша.

Иновативен и изобретателен в своята същност, брандът NESCAFÉ® 3in1 се стреми винаги да бъде до младите хора като ги подкрепя да мечтаят и действат, защото дори малките успехи, могат да ги отведат към нещо голямо. През 2018 г. NESCAFÉ® 3in1 отново ще заложи на креативността и ще радва с множество изненади, извън рамките на очакваното!

 

Start typing and press Enter to search