ПОСЛЕДНИТЕ МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ ЗАВЛАДЯВАТ LIDL

Колекцията есен-зима esmara от Хайди Клум и Lidl ще изненада модните фенове от утре

Последните модни тенденции завладяват Lidl с предизвикателната колекция есен-зима esmara by Heidi Klum #LETSSHAKEITUP, която може да бъде намерена от утре в магазините на веригата в цялата страна. Стилните предложения впечатляват с предизвикателни цветове и класически кройки, които ще преобърнат представите за ежедневно облекло.

Най-новата дамска колекция Хайди Клум за Lidl #LETSSHAKEITUP умело привлича вниманието с цветните си акценти. Независимо дали на работа или в свободното време, стилните модни предложения се противопоставят на ежедневието и допринасят за зашеметяващ външен вид. Блузи с обло деколте и стилни панталони в богати червени тонове са подходящите предложения за преоткриване на класическия ежедневен стил в този моден сезон. Като допълнение към традиционните модели в ярки цветове, Хайди Клум и Lidl са подготвили шлифери, плетени рокли и джинси в меки цветове от бургундско червено до бежово, които да подсигурят хармоничен контраст и безброй комбинации. Независимо от повода или капризите на времето, стилните дами могат напълно да изразят себе си в крак с модните тенденции.

Колекцията #LETSSHAKEITUP ще бъде налична във всички 89 магазина на Лидл България в страната, предлагайки традиционното за Lidl съотношение качество–цена. Едновременно с идването си у нас, колекцията на световноизвестния модел дебютира и в останалите общо 28 държави и над 10 000 магазина на Lidl в цяла Европа.

За Лидл България

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и присъства в над 25 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 89 магазина в 46 града и над 2300 служители, а марката Lidl е затвърдила водещата си позиция на пазара на хранителни стоки. Лидл България е носител на 7 медала Best Buy Award PRIVATE LABEL Bulgaria 2017/2018 за най-добро съотношение цена – качество на продукти със собствена марка.

Start typing and press Enter to search