вторник, август 11, 2020

Реклама в сайт за жени 100procenta.info

http://100procenta.info

Издание за дома, личния живот, здравето и емоциите. Реклама в сайт за жени.

Онлайн списанието „100%“ е във виртуалното пространство от 12 юни 2012 г. Категориите, които характеризират изданието са: „МИСТИЧНИ“, „ЕМОЦИОНАЛНИ“,КРАСИВИ“,ДОМ“, „ТАЛАНТЛИВИ“, „ЗДРАВОСЛОВНИ“, „КУЛИНАРНИ“,ЛЮБОПИТНИ“, „ИГРИ С НАГРАДИ“,ГРАДИНА“. Насочеността е житейска – всичко за и от живота, но сами по себе си тези категории предопределиха повечето от потребителите на уеб сайта да са жени.

 

Реклама в сайт за жени

Основният трафик в 100procenta.info се генерира от търсачката „Гугъл“. С от 200 до 300% се увеличава трафикът, когато е публикувана статия, адекватна към предстоящи празници или събития. Например, статия със заглавие „Подаръци за 8 март“ рязко увеличава посещаемостта на онлайн изданието ден след публикуването ѝ , седмица преди този празник, с около 200%. Трафикът на сайта се увеличава в пъти, когато статиите се разпространяват (умишлено) във фейсбук. Поради тази причина посещенията варират от 300 до над 3 000.

„100%“ е подходящо онлайн списание за публикуване на ПР статии, спонсориране на публикации, банер реклама. PR на Гугъл е 2, което е в полза за рекламодателите, ако в изданието има линк към вашия сайт. Тенденцията е увеличение на дневните уникални посещения. Всяка статия се популяризира и във фейсбук.

За категориите:

в „Мистични“ се публикуват статии, свързани с астрология, самоусъвършенстване, хороскопи, ритуали, философии и всичко, свързано с мистичността. „Емоционални“ предлага поглед към чувствата. „Красиви“ е категория за всичко, свързано с външния вид. „Талантливи“ е рубриката, представяща занаятите или ръчно изработени вещи. „Кулинарни“ обединява всичко, свързано с кухнята – готвене, хранене, стоки и услуги. „Дом“ – обзавеждане, ремонти, битова техника, цветя, градина и всичко, свързано с дома. „Любопитни“ е виртуалното пространство за всичко останало. „Градина“ е категория за цветята и градината. А в категорията „Игри с награди“ се публикуват различни фейсбук (и не само) игри.

Разликата от останалите интернет издания с женска/житейска насоченост? Сайтът публикува лични мнения, впечатления и опит. Отворен е за всеки човек, който иска да сподели това, което го вълнува по съответните обособени категории. Потребителите участват и като автори. Почти цялата информация в сайта е от споделен личен опит на редакторите, читатели и приятели.

Реклама в сайт за жени

Още...

Bridgestone в дигитално партньорство с Microsoft

Bridgestone в партньорство с Microsoft за създаването на иновативна система за мониторинг на гумите за допълнително увеличаване на безопасността   Посредством партньорството си с Microsoft,...

Алкохол за вкъщи онлайн: Как качественото червено вино помага на здравето?

Българското качествено червено вино е и удоволствие,  и цяр Знаете, червеното вино изкарва токсините от организма. При умерена употреба, например на качествено МЕРЛО, получаваме и...

РЕКЛАМА

УниКредит Булбанк  ще финансира изграждането на жилищен комплекс RIVER PARK

УниКредит Булбанк  ще финансира изграждането на жилищен комплекс RIVER PARK УниКредит Булбанк е финансовата институция, която ще застане до инвеститора Недвижими Имоти Дивелъпмънтс в изграждането...
- реклама -