Реклама в сайт за жени 100procenta.info

http://100procenta.info

Издание за дома, личния живот, здравето и емоциите. Реклама в сайт за жени.

Онлайн списанието „100%“ е във виртуалното пространство от 12 юни 2012 г. Категориите, които характеризират изданието са: „МИСТИЧНИ“, „ЕМОЦИОНАЛНИ“,КРАСИВИ“,ДОМ“, „ТАЛАНТЛИВИ“, „ЗДРАВОСЛОВНИ“, „КУЛИНАРНИ“,ЛЮБОПИТНИ“, „ИГРИ С НАГРАДИ“,ГРАДИНА“. Насочеността е житейска – всичко за и от живота, но сами по себе си тези категории предопределиха повечето от потребителите на уеб сайта да са жени.

 

Реклама в сайт за жени

Основният трафик в 100procenta.info се генерира от търсачката „Гугъл“. С от 200 до 300% се увеличава трафикът, когато е публикувана статия, адекватна към предстоящи празници или събития. Например, статия със заглавие „Подаръци за 8 март“ рязко увеличава посещаемостта на онлайн изданието ден след публикуването ѝ , седмица преди този празник, с около 200%. Трафикът на сайта се увеличава в пъти, когато статиите се разпространяват (умишлено) във фейсбук. Поради тази причина посещенията варират от 300 до над 3 000.

„100%“ е подходящо онлайн списание за публикуване на ПР статии, спонсориране на публикации, банер реклама. PR на Гугъл е 2, което е в полза за рекламодателите, ако в изданието има линк към вашия сайт. Тенденцията е увеличение на дневните уникални посещения. Всяка статия се популяризира и във фейсбук.

За категориите:

в „Мистични“ се публикуват статии, свързани с астрология, самоусъвършенстване, хороскопи, ритуали, философии и всичко, свързано с мистичността. „Емоционални“ предлага поглед към чувствата. „Красиви“ е категория за всичко, свързано с външния вид. „Талантливи“ е рубриката, представяща занаятите или ръчно изработени вещи. „Кулинарни“ обединява всичко, свързано с кухнята – готвене, хранене, стоки и услуги. „Дом“ – обзавеждане, ремонти, битова техника, цветя, градина и всичко, свързано с дома. „Любопитни“ е виртуалното пространство за всичко останало. „Градина“ е категория за цветята и градината. А в категорията „Игри с награди“ се публикуват различни фейсбук (и не само) игри.

Разликата от останалите интернет издания с женска/житейска насоченост? Сайтът публикува лични мнения, впечатления и опит. Отворен е за всеки човек, който иска да сподели това, което го вълнува по съответните обособени категории. Потребителите участват и като автори. Почти цялата информация в сайта е от споделен личен опит на редакторите, читатели и приятели.

Реклама в сайт за жени

Start typing and press Enter to search