Инструменти за уеб администратори на Гугъл

Използвайте Инструменти за уеб на Гугъл за по-бързо индексиране

Как да „подсетите“ търсачката да индексира

нова статия като използвате Инструменти за уеб администратори на Гугъл

 

Борбата да се угоди на Гугъл е ежедневна. Трудно е. Не винаги разбираме, защо Гугъл предпочита статии и сайтове, които видимо не са толкова на ниво.
Основното правило е да се стремим към качествен материал. Добрите статии няма да останат незабелязани. Трудно е да се угоди на Гугъл и на читател едновременно. СЕО специалисти съветват да се определят ключови фрази и думи и да се повтарят определен процент според обема думи на цялата статия. Е, да но пък читателите ще издържат ли на това, да им се повтаря, повтаря, повтаря… една и съща фраза.
Може би е достатъчно, след като определим ключовата дума или фраза, например „ПОДПРАВКИ В САКСИЯ“, то тя да присъства във заглавието, в подзаглавието като се ползват h1 и h2 и най-много в първият абзац от текста да дъде повторена още веднъж. От там нататък до края на статията просто трябва да се използват синоними.
Въпреки този елегантен начин за баланс между човек и машина, между Гугъл и читател, не е лошо да не чакате търсачката да обходи сайта, а сами да я подсетите, че сте публикували нещо ново.
Как да се случи това?
Използвайте Инструменти за уеб администратори на Гугъл.

 

След като вече сте се регистрирали там отидете на чрез менюто в раздел ОБХОЖДАНЕ

 

Инструменти за уеб администратори на Гугъл

 

След това отидете на ИЗВЛИЧАНЕ КАТО GOOGLE

 

Инструменти за уеб администратори на Гугъл

И след това  поставете линка или по точно липсващата част от него, тъй като виждате и на снимката, първата част от линка, тоест адреса на сайта вече го има и е нужно да пейстнете или изпишете останалата част от линка на новата ви статия.

Инструменти за уеб администратори на Гугъл

 

В случая с тази статия добавяме в реда само инструменти-за-уеб-администратори/

 

Инструменти за уеб администратори

 

След като натиснем бутона ИЗВЛИЧАНЕ, остава да финишираме процеса като изпратим посланието та Гугъл, натискайки бутон ИЗПРАЩАНЕ ДО ИНДЕКСА.

 

Инструменти за уеб администратори

 

Това е! Успех на всички!

За седмица имате право на 500 линка, които да изпратите на най-мощната търсачка Гугъл.

Start typing and press Enter to search