УЕБ МЕНИДЖМЪНТ

Услуги за управление

на уеб сайт

УЕБ МЕНИДЖМЪНТ

Независимо дали сега обмисляте как да направите вашия уеб сайт или електронен магазин или вече имате такъв, то най-важният въпрос е кой ще се грижи за него. Кой ще управлява вашия уеб сайт?

Някой трябва да се заеме с текущата поддръжка. Някой, който се занимава с това, за да е наясно с всичко, което се случва в интернет пространството и за да изгражда и развива адекватно и вашия уеб сайт.

R Media Group предлага тази услуга. Мениджмънтът е необходим за всеки уебсайт, електронен магазин, фейсбук страница, фейсбук група или профил. Само така може да сте в крак с времето и да наблюдавате резултатите от дейността ви в интернет. В днешно време сайтовете не са само електронна визитка на заниманията ви. Те сами по себе си са бизнес или цял отдел във вашия бизнес.

Ние сме специализирани в управлението на WordPress сайтове. Предлагаме управление от основните административни услуги, като например от актуализиране на софтуер до генериране на съдържание и управление на реклами.

УСЛУГИ

архивирания

Софтуерни ъпдейти (ако е необходимо)

Редактиране на писмено съдържание (страници и постове), включително за граматика , правопис и пунктуация

Оптимизиране и /или преоразмеряване на изображения

График за публикуване на съдържание (мнения , бюлетини, снимки, видео и т.н.)

Промени в дизайн и съдържание

Управление на коментари

Създаване и /или управление на социални медии профили

Създаване и/или управление на допълнителни източници на приходи

Оптимизация за търсачки

Писмени консултации

Ревюта

Изработка на уеб съдържание

Мониторинг на трафика

Ние ще се грижим за вашия уеб сайт, а вие можете да се съсредоточите върху управлението на вашия бизнес .

Уебсайт Поддръжка

Повечето съвременни уеб сайтове работят на системи за управление на съдържанието, уеб-базиран софтуер, който поддържа вашия сайт организиран и функционален. Софтуерните ъпдейти по тези системи гарантират сигурността , целостта и функционалността на вашия сайт. Нашите услуги за поддръжка на уебсайтове е да се грижим за всички актуализации на софтуера на вашия сайт, включително софтуер за управление на съдържанието и всякакви периферни приложения, като плъгини. Ние също така ще направим резервно копие на вашия сайт на регулярна основа.

Развитие на Уебсайт съдържание

Независимо дали искате да стартирате даден сайт от нулата или да развивате съществуващ сайт, който вече имате, нашите услуги, свързани с разработка на уеб съдържание осигуряват солиден план за бъдещето на вашия сайт. Чрез SEO планове, ключови думи, насочени от блогове и социални медии, ще ви осигурим стратегически модел, който може да работи ефикасно и ефективно. Ние също така ще ви помогнем да създавате уеб съдържание, което да привлича посетители, примамва клиенти и увеличава продажбите, и всичко това, при запазване на реномето на вашата марка и имиджа на компанията .

Мониторинг на ефективността на трафика (Reports)

Важна част от развитието на вашия уеб сайт е да се наблюдава статистиката, да се прави мониториг и да се разработват планове за развитие на база тези показатели. Статистическият анализ за ефективността на вашия уеб сайт е свързан с посещаемостта му. Какъв е трафикът? Откъде идват посетителите? Кликат ли и къде? Привличат ли трафик избраните ключови думи? Кои търсачки са най ефективни? И какво може да направите, за да се подобри ефективността на вашия сайт?

Изработването на такъв доклад включва статистика, графични диаграми, писмен анализ и препоръки.

Повечето собственици на малък бизнес не разполагат с време, за да управляват и актуализират своите сайтове или да се занимават с всеобхватни анализи на техните показатели, да анализират и планират ефективността на уебсайта си.

RMedia е тук, за да помогне. Потърсете ни чрез формата за контакт.

Start typing and press Enter to search