петък, октомври 30, 2020

Мръсни приказки – преди или по време на секс?

Помнете – това не е за всеки! Или казано предупредително – не правете това вкъщи. Опасно е, ако не знаете как.
Казват че жените са по-свенливи от мъжете в това отношение. Но по-реалното е, че е въпрос на момент, настроение и взаимоотношения.

Мъж или жена, всеки има моменти, в които може да каже нещо, което ще учуди, че и дори шокира другия. И това не е само въпрос на възприятия. Това основно е въпрос на моментната нагласа.

Ако мъжът и жената са постигнали такива отношения или поне вървят в тази посока, че всичко, което другия прави или говори по-скоро се гледа от интересната страна, а не от негативната – то и най-вулгарната фраза в най-неподходящият момент би забавлявала повече отколкото да предизвика проблеми.

И въпреки това, ако се чувствате несигурни, то говорете за секс преди или по време на самия акт. Тогава хормоните са в своята стихия и всякакви мръсни приказки могат да бъдат забавна, че и полезна част от любовните забавления.
Сексолози твърдят, че жените по-трудно преодоляват стеснителността си, както да говорят мръсни приказки, така и да ги чуват. Но допълват, че когато една жена е достатъчно възбудена, то тогава е най-подходящият момент мъжът да й говори за своите сексуални фантазии и желания.

Ако сте начинаещи в това отношение, изберете правилният момент, за да има положителен ефект от вашите мръсни приказки, фантазии и желания. Целта все пак е те не само да бъдат изречени, а и реализирани.
Не е нужно да говорите много, защото една дума понякога може да разруши или пък да разпали страстите.
И най-вече, ако не сте свикнали да говорите за секс, то по-добре се опитайте да разчупите тази свенливост. Сексологът Меган Стюбс съветва по-срамежливите да ползват ефекта на текстовите съобщения и да пишат в чат, имейл или смс – така хем няма да се притесняват, хем ще постигнат желания ефект.

При всички случаи, когато разговорите за секс излязат извън спалнята и започнете да говорите с партньора си по всяко време за това как сте се… или бихте се забавлявали сексуално, то несъмнено ще постигате все по-силни преживявания заедно.

Още...

Bridgestone лансира мотоциклетните гуми Battlax Sport Touring T32 и T32GT, поставяйки нов еталон в категорията

• Battlax Sport Touring T32 прилага най-съвременната технология Pulse Groove Pattern на Bridgestone за подобрено цялостно представяне на мокри настилки. • Bridgestone Battlax Sport Touring...

Алкохол за вкъщи онлайн: Как качественото червено вино помага на здравето?

Българското качествено червено вино е и удоволствие,  и цяр Знаете, червеното вино изкарва токсините от организма. При умерена употреба, например на качествено МЕРЛО, получаваме и...

РЕКЛАМА

Връчиха 15 златни статуетки на Черноморските лидери в бизнеса и туризма

Шестото издание на Морските Оскари отличи героите в ковид-кризата 15 златни статуетки отличиха постиженията на бизнеса и туризма по родното Черноморие снощи на сцената на...
- реклама -