събота, май 30, 2020

Мръсни приказки – преди или по време на секс?

Помнете – това не е за всеки! Или казано предупредително – не правете това вкъщи. Опасно е, ако не знаете как.
Казват че жените са по-свенливи от мъжете в това отношение. Но по-реалното е, че е въпрос на момент, настроение и взаимоотношения.

Мъж или жена, всеки има моменти, в които може да каже нещо, което ще учуди, че и дори шокира другия. И това не е само въпрос на възприятия. Това основно е въпрос на моментната нагласа.

Ако мъжът и жената са постигнали такива отношения или поне вървят в тази посока, че всичко, което другия прави или говори по-скоро се гледа от интересната страна, а не от негативната – то и най-вулгарната фраза в най-неподходящият момент би забавлявала повече отколкото да предизвика проблеми.

И въпреки това, ако се чувствате несигурни, то говорете за секс преди или по време на самия акт. Тогава хормоните са в своята стихия и всякакви мръсни приказки могат да бъдат забавна, че и полезна част от любовните забавления.
Сексолози твърдят, че жените по-трудно преодоляват стеснителността си, както да говорят мръсни приказки, така и да ги чуват. Но допълват, че когато една жена е достатъчно възбудена, то тогава е най-подходящият момент мъжът да й говори за своите сексуални фантазии и желания.

Ако сте начинаещи в това отношение, изберете правилният момент, за да има положителен ефект от вашите мръсни приказки, фантазии и желания. Целта все пак е те не само да бъдат изречени, а и реализирани.
Не е нужно да говорите много, защото една дума понякога може да разруши или пък да разпали страстите.
И най-вече, ако не сте свикнали да говорите за секс, то по-добре се опитайте да разчупите тази свенливост. Сексологът Меган Стюбс съветва по-срамежливите да ползват ефекта на текстовите съобщения и да пишат в чат, имейл или смс – така хем няма да се притесняват, хем ще постигнат желания ефект.

При всички случаи, когато разговорите за секс излязат извън спалнята и започнете да говорите с партньора си по всяко време за това как сте се… или бихте се забавлявали сексуално, то несъмнено ще постигате все по-силни преживявания заедно.

Още...

Министерството на отбраната на Испания разреши…

Министерството на отбраната на Испания разреши на 4 компании - INDRA, SANTA BÁRBARA SISTEMAS, SAPA И ESCRIBANO, да създадат партньорство, което да изпълни програмата...

Алкохол за вкъщи онлайн: Как качественото червено вино помага на здравето?

Българското качествено червено вино е и удоволствие,  и цяр Знаете, червеното вино изкарва токсините от организма. При умерена употреба, например на качествено МЕРЛО, получаваме и...

РЕКЛАМА

Знаменитости в помощ: Топ-модел на Playboy  Жанета Осипова, наред с мъжкарите Калин Терзийски и Деан Донков се изправя срещу COVID 19

Звездите, които смело се изправят срещу корона - вирус Нежна и по душа, Жанета Осипова се записа като доброволец към БЧК. „Като млад и силен човек...