Плъгин за изтриване на снимки

плъгин за триене на снимкиWP плъгин DNUI Delete not used image за изтриване на снимки е най бързият и лесен начин да се освободите от всички ненужни снимки, които сте качили във времето на вашия уеб сайт и не използвате.
Този wordpress плъгин е добър помощник и когато сте се заели с оптимизиране на процесорното време и времето за зареждане са уеб сайта.

Плъгинът ще ви покаже всички снимки, които не са прикачени към статии и вие може да ги изтривате наведнъж или след като ги прегледате. Когато качвате снимка във wordpress, то тя автоматично се осъразмерява в четири различни размера. Това означава, че всъщност вече нямате една качена снимка, а още четири. С този плъгин за изтриване на снимки си решавате проблемите в това отношение. Изтривате ненужните снимки, като ги откривате бързо и лесно. Това е едни добър начин да поддържате базата данни в добро състояние. След като си свършите работа, изключете плъгина, за да не натоварва излишно сайта. След време го включете и почистете наново.
По съвети на lifehack.bg, промяната на зададените 25 изображения носи риск нещо да се обърка и да създаде проблеми, затова не променяйте настройките след инсталирането.

Още за приложението вижте тук:

http://wordpress.org/plugins/dnui-delete-not-used-image-wordpress/

http://www.nicearma.com/delete-not-used-image-wordpress-dnui/

Start typing and press Enter to search