Онлайн издание за култура и развлечение

http://artmedia-bg.com

Онлайн изданието „АРТМЕДИЯ“ е във виртуалното пространство от 19 ноември 2011 г. Категориите, които характеризират изданието са основно с културна и медийна насоченост: „РАДИО,“, „ТЕЛЕВИЗИЯ“,ИЗЛОЖБИ“, „ТЕАТЪР“, „МУЗИКА“, „WEB & IT“, “ЛИЧНОСТИ“, „ЧИТАЛНЯ“, „СПОДЕЛЕНО“,ИНИЦИАТИВИ“, „КОНКУРСИ“, „ОТЗИВИ“, „ЗАВЕДЕНИЯ“, „ИЗДАНИЯ“, „РЕКЛАМА“,  …

Насочеността е основно за културния и медиен живот. Всичко за книги, театър, изложби, музика, концерти, радио, телевизия, гледна точка на слушатели и зрители, конкурси, инициативи, отзиви, заведения и други. Има и обособена категория, която обобщава всички различни от основните теми.

Основният трафик в http://artmedia-bg.com се генерира от търсачката „Гугъл“. С над 400% се увеличава трафикът, когато статиите се популяризират във фейсбук. Сайтът е индексиран добре в Гугъл и това носи изключително висок трафик в сравнение с блог в същата тематика. Трафикът на сайта се увеличава в пъти, когато статиите се разпространяват (умишлено) във фейсбук. Поради тази причина посещенията често варират от 400 до над 3 000 дневно. Изданието разполага със собствена фейсбук група и фейсбук страница.

„АРТМЕДИЯ“ е подходящо онлайн издание за публикуване на ПР статии, спонсориране на публикации, банер реклама. PR на Гугъл е 3, което е в полза за всеки сайт, ако в изданието има линк към вашия сайт. Източниците на информация са медии, издателства, театри, културни центрове, музеи, заведения, популярни личности и творци.

Разликата от останалите интернет издания с културна, медийна и светска тематика: Сайтът публикува статии с информации, които се предоставят лично от медиите и културните институции. Общува се с личностите, чийто труд е представен в него. Изданието, въпреки светската си насоченост, не публикува „жълти статии“. Сайтът има обособена секция за изказване на лично мнение и е отворен да публикува позиции, гледни точки и отзиви. Изданието е от и за всички, които се интересуват от култура, изкуство, светски събития, медии, както и от заведения на високо ниво, предлагащи качествена музика, храни и напитки.

„Артмедия“ дава виртуално пространство на всеки творец да представи творчеството си, да рекламира изявите си и да изрази позиция абсолютно безплатно.

 

***

Ако притежавате или управлявате заведение и се нуждаете по популяризиране на изявите в него, то непременно се възползвайте от категорията ЗАВЕДЕНИЯ на уеб сайта АРТМЕДИЯ. В нея се публикуват статии свързани с участието на певци, актьори, танцьори и всякакви художествени прояви, промоции и забавления, които заведенията организират за своите посетители.

Ако вашето заведение организира такива мероприятия, то непременно се свържете с нас, чрез формата за контакт, за да поговорим за това, как може да се популяризират.

Статиите, които носят информация за изявите на дадени изпълнители, актьори, танцьори за не само полезни за посетителите на заведения и феновете на творците, но си е и една добра реклама на заведение в интернет.

Start typing and press Enter to search